Aanmelden

Kies hieronder een willekeurige gebruikersnaam en wachtwoord en vul uw e-mailadres in.
Hiermee kunt u bestellingen plaatsen en de status bekijken.
U gaat hiermee geen enkele verplichting aan.* is een verplicht veld
Inloggen
 
U bevindt zich hier:

EnergieMonitor voor locaties en bedrijven

Energie Monitor Systeem van EnyMate
Energie Monitor Systeem van EnyMate

EnyMate ontwikkelt software voor bedrijven en instellingen. Via deze applicaties is het mogelijk het energieverbruik van meerdere locaties te monitoren en in kaart te brengen. De gegevens van de verschillende locaties kunnen automatisch via GPRS naar een centrale server gestuurd worden. Dit maakt het mogelijk om meerdere locaties te meten en het energieverbruik te verzamelen in overzichtelijke grafieken. Met al deze verbruiksgegevens kan desgewenst een benchmark uitgevoerd worden.

U krijgt de beschikking over een online EnergieMonitor systeem waarbinnen u alle locaties kunt monitoren en de energiegegevens kunt vergelijken.
Zo kunt u bijvoorbeeld precies zien welke locaties of woningen de meeste energie gebruiken. Via de EnergieMonitor van EnyMate bent u in staat de gegevens te vergelijken en kunt u de gebruikers stimuleren minder energie te gebruiken.

Daarbij kunt u precies zien wanneer u investeert in energiebesparende middelen. Bedrijven kunnen veel energie besparen door te investeren in energiezuinige apparaten, speciale verlichting of aangepast verwarming en isolatie. Wij kunnen u adviseren bij het besparen van energie.

De EnergieMonitor wordt op maat geprogrammeerd en beschikbaar gesteld via een eigen webapplicatie met aparte login. De EnergieMonitor is zeer interessant voor bedrijven, instellingen en andere organisatie die gebruik maken van meerdere locaties. De gegevens kunnen tevens geëxporteerd worden naar eigen programma's.

De eenvoudigste oplossing:

  • Online verbruiksgegevens beschikbaar
  • Zeer eenvoudige 'plug en play' installatie
  • Nauwkeurig en betrouwbaar
  • Gebruik van GPRS of Wifi
  • Complete oplossing, inclusief monitoring software

Neem gerust contact met ons op voor een uitleg van de mogelijkheden en kosten.