Aanmelden

Kies hieronder een willekeurige gebruikersnaam en wachtwoord en vul uw e-mailadres in.
Hiermee kunt u bestellingen plaatsen en de status bekijken.
U gaat hiermee geen enkele verplichting aan.* is een verplicht veld
Inloggen
 
U bevindt zich hier:

Wat is het doel van EnyMate?

Bij de start van de EnyMate zullen we ons in eerste instantie richten op het inzichtelijk maken van energieverbruik. Dat doen we door middel van het meten van het totale verbruik van elektra, gas en water. Zowel voor de zakelijke- als consumentenmarkt.

Wanneer het EnyMate basisstation eenmaal goed loopt zullen we ons verder gaan richten op het ontwikkelen van manieren waarmee besparing eenvoudig toegepast kan worden. Dat kan door middel van het slimmer maken van bijvoorbeeld uw CV of het kunnen aansturen van bijvoorbeeld stekkerdozen.

Maar duurzaam leven en ondernemen gaat verder. Via de site zullen we gebruikers betrekken bij EnyMate door middel van tips en reviews. De beste ideeën en initiatieven verzamelen en gebruikers met elkaar in contact brengen. We zullen de ontwikkelingen op het gebied van energie en duurzaamheid blijven volgen.

Het doel is dat we beter gaan nadenken over de manier waarop wij de aarde gebruiken en hoe we consumeren. Daar willen we samen met u over nadenken. Wat kunnen we doen, wat kost het ons, hoe pakken we het aan en nog veel meer.
Dat kunnen we niet alleen. Daarom zullen we de site gaan gebruiken om iedereen met goede ideeën de kans te geven deze te delen. We zullen kijken naar de markt en proberen te signaleren waar de kansen liggen.

Wanneer we de aarde voor de toekomst willen behouden zullen we anders moeten gaan leven, eten, reizen, bouwen, wonen, ondernemen en energieverbruiken.

Zo willen we uitgroeien tot de gids voor duurzaam leven en ondernemen.